Боратинський, ОлегBoratynskyi, OlehКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-282020-02-282020-02-28Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Боратинський О. Б. - Львів, 2020. - 4 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24703Метою викладання навчальної дисципліни “Проектування об’єктів готельноресторанного господарства” є формування у студентів фундаментальних знань, умінь і навичок, розширення і поглиблення фахових компетенцій основних принципів проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства, і підготовка фахівця, який буде володіти знаннями, пов’язаними з рішенням проектних питань в області сфери обслуговування.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуПроектування об’єктів готельно-ресторанного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства : силабус курсу освітнього ступеня: "бакалавр" галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Other