Голод, А. П.Holod, A. P.Кафедра туризму2021-02-162021-02-162021-02-16Голод А. П. Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Голод Андрій Петрович. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 3 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28560Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо різних аспектів проведення наукових досліджень, зокрема пошуку, оброблення, структурування і представлення наукової інформації.ukоснови науових досліджень та інформаційна культура студентасилабусcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”галузь знань : 24 «Сфера обслуговування»бакалавркафедра туризмуОснови наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаOther