Мандрик ВасильГузар УлянаMandryk VasylHuzar Uliana2025-01-162025-01-162024-10-24Мандрик В. Сучасні стратегії конкурентоспроможності в готельно-ресторанному бізнесі / Василь Мандрик, Уляна Гузар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 358–360.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37591otherконкурентоспроможністьінноваціїготельно-ресторанний бізнесперсоналізаціятехнологіїcompetitivenessinnovationhotel and restaurant businesspersonalizationtechnologСучасні стратегії конкурентоспроможності в готельно-ресторанному бізнесіModern strategies of competitiveness in the hotel and restaurant business