Пясецька, ЄлизаветаПаска, МаріяPiasetska, YelyzavetaPaska, Mariia2024-07-022024-07-022024-05-30Пясецька Є. Колесо смаків – інструмент для оцінки кави / Єлизавета Пясецька, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 220–221.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36209Колесо смаків – інструмент для оцінки кави, найчастіше застосовується до напоїв, приготованих методом еспресо або бразильського капінгу. The flavor wheel is a tool for evaluating coffee, most often used for drinks prepared by the espresso or Brazilian cupping method.ukкавасенсорна оцінкапоказники якостіcoffeesensory assessmentquality indicatorsКолесо смаків – інструмент для оцінки кавиThe wheel of flavors is a tool for evaluating coffeeArticle