Кравець МаріяІжевська ОрисяKravets MariiaIzhevska Orysia2025-07-162025-07-162025Кравець М. Чорний рис, як альтернативна заміна білого для посилення антиоксидантного захисту у здоровому харчуванні / Марія Кравець, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 310–313.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39374Метою нашої роботи було провести дослідження перспективи використання чорного рису замість білого для функціонального харчування. The aim of our work was to study the prospects of using black rice instead of white for functional food.otherантоціанихарчові волокнаантиоксидантні властивостіanthocyaninsdietary fibreantioxidant propertiesЧорний рис, як альтернативна заміна білого для посилення антиоксидантного захисту у здоровому харчуванніBlack rice as an alternative substitute for white rice to enhance antioxidant protection in a healthy dietOther