Іжевська ОрисяТесля ОльгаПаска МаріяIzhevska OrysiaTeslia OlhaPaska Mariia2025-02-122025-02-122024Іжевська О. П. Організація створення мусових десертів у закладах ресторанного господарства із використанням ягід аронії та насіння чіа / Іжевська О. П., Тесля О. Д., Паска М. З. // Причорноморські економічні студії . – 2024. – Вип. 90. – С. 154–158. DOI: https://doi.org/10.32782/bses.90-24https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38312Метою дослідження було удосконалити технологію мусових десертних страв використовуючи плоди аронії та насіння чіа. The purpose of the study was to to improve the technology of mousse dessert dishes using chokeberry fruit and chia seeds.otherдесертні стравиароніянасіння чіапоказники якостіdessert disheschokeberrychia seedsquality indicatorsОрганізація створення мусових десертів у закладах ресторанного господарства із використанням ягід аронії та насіння чіаOrganization of creation of mousse desserts in restaurant establishments using chokeberry and chia seedsOther