Баль-Прилипко, ЛарисаТарасенко, СвітланаЛеонова, БогданаКушнір, ЮрійBal-Prylypko, LarysaTarasenko, SvitlanaLeonova, BohdanaKushnir, Yurii2022-01-212022-01-212022-01-21Сучасні тренди в альтернативних продуктах харчування / Лариса Баль-Прилипко, Світлана Тарасенко, Богдана Леонова, Юрій Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 109-111.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31796ukтрендпротеїновмісні продуктивегетаріанствометилцелюлозаСучасні тренди в альтернативних продуктах харчуванняArticle