Баль-Прилипко, Л. В.Паска, М. З.Рябовол, М. В.Bal-Prylypko, L. V.Paska, M. Z.Riabovol, M. V.2020-12-252020-12-252020-12-25Баль-Прилипко Л. В. Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами / Баль-Прилипко Л. В., Паска М. З., Рябовол М. В. // Продовольчі ресурси. - 2020. - Т. 8, № 15. - С. 6-14.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27667Мета роботи полягає в удосконаленні технології м'ясних фаршевих консервів шляхом збагачення їх функціональних компонентів, а також визначення фізико-хімічних, функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей модельних фаршевих систем і готового продукту.ukконсервиінноваціїтехнологіяфункціональні інгредієнтиУдосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачамиArticle