Сеник, М. Я.Радзімовська, О. В.Паска, М. З.Senyk, M. Ya.Radzimovska, O. V.Paska, M. Z.2022-01-212022-01-212022-01-21Сеник М. Я. Інтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризму / М. Я. Сеник, О. В. Радзімовська, М. З. Паска // Туризм і молодь - 2021 : матеріали кафедр. круглого столу студ. та асп. (м. Полтава 21 грудня 2021 р.) / за заг. ред. Г. П. Скляра та Ю. В. Карпенка. - Полтава : ПУЕТ, 2022. - 68-69.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31791ukресторанний бізнесінтеграція рецептурінноваційні технологіїресторанний туризмІнтеграція рецептур та впровадження інноваційних технологій у ресторані-кондитерській «Фраєрка» у контексті ресторанного туризмуArticle