Паска, М. З.Радзімовська, О. В.Paska, M. Z.Radzimovska, O. V.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-03-032021-03-032021-03-03Паска М. З. Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс / Паска Марія Зіновіівна, Радзімовська Ольга Володимирівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29008Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.ukвиробнича практикасилабусспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"галузь знань - 24 "Сфера обслуговування"бакалавр4 курскафедра готельно-ресторанного бізнесуВиробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курсOther