Ромашко, І.Romashko, I.Паска, М.Paska, M.Галух, Б.Halukh, B.Драчук, У.Drachuk, U.Басараб, І.Basarab, I.Кринська, Н.Krynska, N.2019-11-062019-11-062019-11-06Технохімічний контроль виробництва : навч. - метод. посіб. / Ромашко І. С., Паска М. З., Галух Б. І., Драчук У. Р., Басараб І. М., Кринська Н. В. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2016. - 98 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23077Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості про основні схеми і контрольні заходи технологічного та хімічного спрямування для процесів переробки олійно-жирової сировини і виробництва продукції на її основі, а також зміни якості олійно-жирової сировини під час достигання, підготовки, зберігання і переробки. Видання допоможе майбутнім технологам у прийнятті виважених рішень для забезпечення ефективної роботи підприємств олійно-жирової галузі, вирішенні питань раціонального використання матеріальних, енергетичних та трудових ресурсів, а також підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції на вітчизняному та закордонному споживчому ринку.ukхарчові технологіїконтроль виробництватехнологічний процесолійно-жирова галузьТехнохімічний контроль виробництваBook