Найда ОстапПаска МаріяТесля ОльгаNaida OstapPaska MariiaTeslia Olha2025-09-042025-09-042025Найда О. Низькокалорійні соуси як ключ до успіху в ресторанному бізнесі / Остап Найда, Марія Паска, Ольга Тесля // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 288–289.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39674Мета - розробити й упровадити технологію низькокалорійних соусів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. The goal is to develop and implement a technology for low-calorie sauces for special purposes in restaurants.otherнизькокалорійні соусиресторанний бізнесlow-calorie saucesrestaurant businessНизькокалорійні соуси як ключ до успіху в ресторанному бізнесіLow-calorie sauces as the key to success in the restaurant businessOther