Савчук, ТамараМаслійчук, ОльгаМаксимець, ОлександраSavchuk, TamaraMasliichuk, OlhaMaksymets, Oleksandra2022-12-282022-12-282022-10-06Савчук Т. Інноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших страв / Тамара Савчук, Ольга Маслійчук, Олександра Максимець // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С.193-196.http://localhost:8080/handle/34606048/33309Мета роботи – визначити інноваційні напрями поліпшення спо- живчої цінності перших страв та впровадження їх у заклади ресто- ранного господарства.The purpose of the work is to identify innovative directions for improving the nutritional value of first dishes and their introduction into restaurants early economy.ukінноваціїспоживча цінністьперші стравиinnovationconsumer valuefirst coursesІнноваційні напрями поліпшення споживчої цінності перших стравInnovative ways of improving the consumer value of first coursesArticle