Паска, М.Paska, M.2021-02-182021-02-182021-02-18Паска М. Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" / М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 391-393.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28651Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку.ukмагістрсфера обслуговуванняготельно-ресторанна справаОсобливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"Article