Боратинський, ОлегПаска, МаріяBoratynskyi, OlehPaska, Mariia2021-12-282021-12-282021-12-28Боратинський О. Вплив етнічної кухні на особливості гастротуризму / Олег Боратинський, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 13-15.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31439Метою цієї роботи є аналіз концептуальних основ інноваційних чинників розвитку гастрономічного туризму на прикладі етнічної кухні.ukетнічна кухнягастотуристичні локаціїмацикВплив етнічної кухні на особливості гастротуризмуArticle