Паска, М. З.Радзімовська, О. В.Paska, M. Z.Radzimovska, O. V.2021-11-152021-11-152021-11-15Паска М. З. Розроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф.(18 травня 2021 р.). - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 25-26.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31245Мета роботи: виготовлення безалкогольного десертного напою з нетрадиційної сировини оздоровчого призначення, що позитивно впливають на організм людини.ukбезалкогольні десертні напоїоздоровче харчуванняРозроблення змішаних десертних безалкогольних напоїв оздоровчого призначенняArticle