Моргуненко, АлінаІжевська, ОрисяФітель, НаталіяMorhunenko, AlinaIzhevska, OrysiaFitel, Nataliia2021-12-282021-12-282021-12-28Моргуненко А. Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту / Аліна Моргуненко, Орися Іжевська,Наталія Фітель // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 145-146.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31450Мета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа.ukнапої функціонального значеннянасіння чіарізниця температурОздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спортуArticle