Паска МаріяГузар УлянаТесля ОльгаPaska MariiaHuzar UlianaTeslia OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-01-232025-01-232024Методичні рекомендації з організації проходження навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху», освітній, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Паска Марія, Гузар Уляна, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 31 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37849Метою навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості здобувачів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.otherнавчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху»методичні рекомендаціїгалузь знань - 24 «Сфера обслуговування»спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»бакалавркафедра готельно-ресторанного бізнесуМетодичні рекомендації з організації проходження навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху», освітній, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other