Лиса АннаІваніщева ОльгаLysa AnnaIvanishcheva Olha2025-07-172025-07-172025Лиса А. Формування винного погребу закладу. особливості роботи з винною картою / Анна Лиса, Ольга Іваніщева // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – С. 132–135.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39417otherвинний погрібзберігання винавинна картаресторанний бізнессомельєкласифікація виндегустаціятемпература зберіганнявинний асортиментwine cellarwine storagewine listrestaurant businesssommelierwine classificationtastingstorage temperaturewine assortmentФормування винного погребу закладу. особливості роботи з винною картоюFormation of the wine cellar of the establishment. peculiarities of working with the wine listOther