2025-07-182025-07-182025Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. V Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (15–16 трав. 2025 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – 574 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39444У тезах доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з міжнародною участю висвітлено результати досліджень пріоритетів і перспектив розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу; сучасні тенденції та регіональні пріоритети розвитку туризму в умовах глобалізації; соціально-економічні засади менеджменту та маркетингу індустрії гостинності; актуальні проблеми модернізації готельно-ресторанного господарства; інновації харчових та крафтових технологій для HoReCa. Матеріали будуть корисними для студентів, викладачів, науковців і працівників індустрії гостинності. The abstracts of the V All-Ukrainian Scientific and Practical Conference of Young Scientists with International Participation highlight the results of research on the priorities and prospects for the development of hotel and restaurant enterprises; current trends and regional priorities for tourism development in the context of globalization; socio-economic foundations of hospitality industry management and marketing; current problems of hotel and restaurant modernization; innovations in food and craft technologies for HoReCa. The materials will be useful for students, teachers, researchers and employees of the hospitality industry.otherінноваціїгостинністьтуризмнаукаосвітапрактиказбірник тезinnovationhospitalitytourismscienceeducationpracticecollection of abstractsІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практикаInnovation, hospitality, tourism: science, education, practiceOther