Бурак, Валентина ГеннадіїівнаBurak, Valentyna Hennadiiivna2024-02-152024-02-152023Бурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : реф. дис. ...д-ра пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Бурак Валентина Геннадіїівна ; Тернопільський нац. пед. ун-т. імені Володимира Гнатюка. – Тернопіль, 2023. – 41 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35386Мета дослідження полягає в обґрунтуванні та експериментальній перевірці системи професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти. The purpose of the study is justification and experimental verification system of professional training of future specialists in the hotel and restaurant business in institutions of higher education.ukпрофесійна підготовкамайбутні фахівціготельно-ресторанна справаготовність до професійної діяльностізаклад вищої освітисистема підготовки фахівців готельно-ресторанної справиprofessional trainingfuture specialistshotel and restaurant businessreadiness for professional activityhigher educational establishmentsystem of training future specialists in hotel and restaurant businessТеоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освітиTheoretical and methodical foundations of training future specialists in hotel and restaurant business in higher educational institutionsOther