Назаренко, МаринаБаль-Прилипко, ЛарисаNazarenko, MarynaBal-Prylypko, Larysa2021-09-162021-09-162021-09-16Назаренко М. Використання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениці / Марина Назаренко, Лариса Баль-Прилипко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 60-64.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30551ukм’ясні фаршеві системинетрадиційні рослинні білкинизькокалорійна дикоросла пшеницяВикористання у м'ясних фаршевих системах нетрадиційних рослинних білків - низькокалорійної дикої пшениціArticle