Романовська, ОльгаФілікович, ЛесяRomanovska, OlhaFilikovych, Lesia2022-01-222022-01-222022-01-21Романовська О. Інноваційні способи пакування м'ясних виробів / Ольга Романовська, Леся Філікович // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. ІІ Міжнар. наук.- практ. конф. (7-8 жовт. 2021 р.). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 163-164.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31814Мета – дослідити нові можливості українського пакування м’яса та м’ясопродуктів, спрямованих на підвищення рівня безпеки і якості харчових продуктів.ukінноваціяпакуваннязберіганнямаркуванняІнноваційні способи пакування м'ясних виробівArticle