Тимочко-Волошин РоксоланаПазичук ОльгаTymochko-Voloshyn RoksolanaPazychuk OlhaКафедра біохімії і гігієни2025-01-272025-01-272024Основи раціонального харчування : робоча програма вибіркової дисципліни, галузь знань : 22 Охорона здоров’я, cпеціальності : 227 Фізична терапія ерготерапія, факультет терапії та реабілітації, рівень освіти: бакалавр / розроб. Тимочко-Волошин Р. І., Пазичук О. О. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37921Мета: сформувати у студентів вміння і навички з організації системи харчування здорової та хворої людини на різних вікових етапах шляхом застосування сучасних наукових положень нутріцитології та з організації харчування в лікувально-профілактичних, оздоровчих і навчальних установах, а також методів профілактики за допомогою спеціально підібраної дієти.otherоснови раціонального харчуванняробоча програмагалузь знань : 22 Охорона здоров’яcпеціальності : 227 Фізична терапія ерготерапіяфакультет терапії та реабілітаціїбакалавркафедра біохімії та гігієниОснови раціонального харчування : робоча програма вибіркової дисципліни, галузь знань : 22 Охорона здоров’я, cпеціальності : 227 Фізична терапія ерготерапія, факультет терапії та реабілітації, рівень освіти: бакалаврOther