Боратинський, ОлегBoratynskyi, OlehКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-112020-02-112020-02-11Основи дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Боратинський О. В. - Львів, 2019. - 10 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24329Метою викладання навчальної дисципліни “Основи дизайну та інженерної графіки” є набуття студентами знань, умінь і навичок, необхідних для реалізації технічних думок за допомогою креслення; розуміння принципу дії конструкції за її кресленням; уміння аналізувати й застосовувати сучасні концепції дизайну, поняття і методи; формування національно-свідомого фахівця з достатнім культурним рівнем, який відповідає вимогам міжнародних стандартів.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови дизайну та інженерної графікиспеціальність "Готельно-ресторанна справа"інформаційний обсяг навчальної дисциплінирекомендована літературазалікові вимогиОснови дизайну та інженерної графіки : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint