Кравців, Р. Й.Ощипок, І. М.Паска, М. З.Kravtsiv, R. Y.Oshchypok, I. M.Paska, M. Z.2020-11-022020-11-022020-11-02Кравців Р. Й. Технологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчання / Кравців Р. Й., Ощипок І. М., Паска М. З. - Львів, 2007. - 170 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27176ukтехнологія м'ясатехнологія м'ясних виробівТехнологія м'яса і м'ясних виробів : лабораторний практикум за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса" для студ. денної та заочної форм навчанняOther