Графська, О. І.Hrafska, O. I.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-112021-02-112021-02-11Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр / уклад. Графська О. І. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 19 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28341Мета викладання дисципліни: підготовка спеціалістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.ukаналіз ринків готельно-ресторанного бізнесуробоча програмаcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”галузь знань : 24 «Сфера обслуговування»факультет туризмумагістркафедра готельно-ресторанного бізнесуАналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрOther