Паска, М. З.Маслійчук, О. Б.Paska, M. Z.Masliichuk, O. B.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-01-192021-01-192021-01-19Паска М. З. Організація роботи фромажера : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2021. - 4 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27907ukорганізація роботи фромажерасамостійна роботаcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”кафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація роботи фромажера : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”Other