Боратинський, ОлегBoratynskyi, Oleh2022-09-082022-09-082021Основи дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практ. робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / уклад. Боратинський О. В. - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2021. - 60 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32775Методичні вказівки розроблено відповідно до програми дисципліни «Основи дизайну та інженерної графіки». Поданий матеріал стосується способів виконання на кресленнях поділу кола на рівні частини та спряження ліній різної конфігурації. Видання містить велику кількість рисунків, які значно полегшують сприйняття студентами тем, а також варіанти завдань і питання для опрацювання. Для студентів-бакалаврів денної, заочної та дистанційної форм навчання тих спеціальностей, де відповідно до навчальних планів передбачено вивчення дисциплін, пов’язаних із виконанням креслеників.Methodical guidelines were developed in accordance with the program of the discipline "Fundamentals of design and engineering graphics". The presented material concerns methods of dividing a circle into equal parts and conjugating lines of different configurations on drawings. The publication contains a large number of drawings that greatly facilitate students' understanding of topics, as well as options for tasks and questions for study. For undergraduate students of full-time, part-time and distance learning of those specialties where, according to the curricula, the study of disciplines related to the execution of drafts is provided.ukоснови дизайнуінженерна графікаметодичні вакзівкигалузь знань 24 «Сфера обслуговування»спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»basics of designengineering graphicsmethodological principlesfield of knowledge 24 "Sphere of service"specialty 241 "Hotel and restaurant business"Основи дизайну та інженерної графіки : метод. вказівки для виконання практ. робіт із теми «Поділ кола на рівні частини. Спряження», галузь знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Other