Куцмида, А.Паска, М.Kutsmyda, A.Paska, M.2021-02-182021-02-182021-02-18Куцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства / А. Куцмида, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 72-75.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28641Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.ukрозвитокHACCPбездротовий інтерфейсконкурентоспроможністьОсновні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарстваArticle