Левчук, АллаLevchuk, Alla2022-10-122022-10-122022-05-19Левчук А. Війна та ресторанний бізнес : можливості виживання / Алла Левчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 136-138.http://localhost:8080/handle/34606048/32970Проаналізувати думки фахівців ресторанного бізнесу, аналітиків та статистичних даних, то працювати у війну важливо як ніколи, і не тільки з точки зору економічної, а й для психологічної скла- дової держави та людини. Адже, роблячи щось ми прискорюємо нашу перемогу та повернення до звичного життя.Analyze the opinions of restaurant business specialists, analysts and statistical data, then working in the war is important as never, and not only from the economic point of view, but also for the psychological of the state and man. After all, by doing something, we accelerate ours victory and return to normal life.ukвійнаресторанний бізнесаналітикакризаwarrestaurant businessanalyticscrisisВійна та ресторанний бізнес : можливості виживанняWar and the restaurant business: opportunities for survivalArticle