Радчук, О. В.Паска, М. З.Мартинюк, І. О.Radchuk, O. V.Paska, M. Z.Martyniuk, I. O.2020-09-172020-09-172020-09-17Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. О. В. Радчук, М. З. Паска, І. О. Мартинюк. - Київ, 2016. - 10 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639ukхарчові наукинавчальна програмаспеціальність "Харчові технології"Інноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗOther