Параняк, НаталіяParaniak, Nataliia2018-11-202018-11-202018-11-20Біохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Параняк Н. М. - 2018. - 11 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/15593Мета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі.ukкафедра біохімії та гігієни"Біохімія""Готельно-ресторанна справа"опис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми лабораторних занятьсамостійна роботаконтрольні питанняіндивідуальні завданнярекомендована літературарозподіл балівшкала оцінюваннярекомендована літератураБіохімія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуPlan or blueprint