Шубіна, ЄвгеніяПасічний, ВасильShubina, YevheniiaPasichnyi, Vasyl2022-10-132022-10-132022-05-19Шубіна Є. Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель / Євгенія Шубіна, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 232-234.http://localhost:8080/handle/34606048/33002Дослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value.ukзаморожуваннявміст вологифрикаделькиfreezingmoisture contentmeatballsВизначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопельDetermination of the effect of freezing on the moisture content of hemp seed protein meatballsArticle