Гузар УлянаHuzar UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-172025-02-172024ОК 21. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Гузар У. Є. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 15 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38369Метою викладання навчальної дисципліни «Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу» є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ.otherаналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесуробоча програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 21. Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other