Кошів ТеодораМаслійчук ОльгаSidelnyk AnastasiiaPetryshyn Nataliia2025-01-172025-01-172024-10-24Кошів Т. Інноваційні методи використання водоростей у виробництві функціональних продуктів харчування / Теодора Кошів, Ольга Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 259–261.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37637otherфункціональний продуктспірулінаморські водоростіламінаріяfunctional foodspirulinaseaweedkelpІнноваційні методи використання водоростей у виробництві функціональних продуктів харчуванняInnovative methods of using algae in the production of functional foods