Кравченко, МихайлоМихайлик, ВіталійKravchenko, MykhailoMykhailyk, Vitalii2023-11-152023-11-152023-10-12Кравченко М. Використання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробах / Михайло Кравченко, Віталій Михайлик // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 203–205.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34872ukшротволоський горіхкунжутборошняні кондитерські виробиsemolinawalnutsesameflour confectioneryВикористання шротів волоського горіха і кунжуту у борошняних кондитерських виробахThe use of walnut and sesame meal in flour confectionery productsArticle