Радзімовська, ОльгаШустак, ІринаRadzimovska, OlhaShustak, Iryna2023-11-212023-11-212023-10-12Радзімовська О. Організація роботи винного бару / Ольга Радзімовська, Ірина Шустак // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 220–222.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34955Метою даної доповіді є проаналізувати роботу винного бару, дізнатися про особливості підбору, сервіровки і зберігання вин.The purpose of this report is to analyze the work of a wine bar, learn about the peculiarities of selection, serving and storage of wines.ukвиноасортиментсмак та ароматкелихиwineassortmenttaste and aromaglassesОрганізація роботи винного баруOrganization of the work of the wine barArticle