Борецький ЮрійBoretskyi YuriiКафедра біохімії та гігієни2025-01-242025-01-242024Борецький Ю. ВЗ 1 Харчова хімія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – вибірковий, спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», ступінь вищої освіти – бакалавр, І курс, І семестр / Борецький Ю. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 5 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37883Метою дисципліни є формування у студентів розуміння тісного і логічного зв'язку законів хімії, біохімії, біології із різноманітними явищами, які спостерігаються при виробництві зберіганні, приготуванні і споживанні харчових продуктів.otherхарчова хіміясилабусспеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»галузь знань – 24 «Сфера обслуговування»ступінь вищої освіти – бакалаврІ курсІ семестркафедра біохімії та гігієниВЗ 1 Харчова хімія : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – вибірковий, спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа», галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», ступінь вищої освіти – бакалавр, І курс, І семестрOther