Боратинський, ОлегПаска, МаріяBoratynskyi, OlehPaska, Mariia2022-09-092022-09-092022Боратинський О. Інноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухні / Олег Боратинський, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022.. - Вип. 26, т. 4. - С. 62.1996-1448https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32809Отже, розвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади.Therefore, the development of gastronomic tourism with the emphasis on authentic dishes cuisine of a specific region of Ukraine will contribute to the increase of social and economic potential territorial community.ukтуристичний продуктгастрономічний туризмстраваавтентична кухняtourist productgastronomic tourismdishauthentic cuisineІнноваційний розвиток гастрономічного туризму в контексті автентичної кухніInnovative development of gastronomic tourism in the context of authentic cuisineArticle