Шавель, ХристинаShavel, KhrystynaКафедра біохімії та гігієни2020-05-252020-05-252020-05-25Шавель Х. Є. Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 7 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25857ukкафедра біохімії та гігієниСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівсанітаріягігієназаклади ресторанного господарстваВступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа»Synopsis