Калник ОлегПаска МаріяПетришин НаталіяKalnyk OlehPaska MariiaPetryshyn Nataliia2025-09-042025-09-042025Калник О. Впровадження 5S у контексті екологічної стійкості: як забезпечити ефективність ресторану / Олег Калник, Марія Паска, Наталія Петришин // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025. – Вип. 29, т. 4. – С. 276–277.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39682Мета роботи. Обґрунтувати відповідність упровадження 5S принципам екологічної стійкості в ресторані Ribs House і виявити основні переваги. Purpose of the work. To justify the compliance of the implementation of 5S with the principles of environmental sustainability at Ribs House restaurant and identify the main advantages.otherметодологія 5Sекологічна стійкістьресторан Ribs House5S methodologyenvironmental sustainabilityRibs House restaurantВпровадження 5S у контексті екологічної стійкості: як забезпечити ефективність ресторануImplementing 5S in the context of environmental sustainability: how to ensure restaurant efficiencyOther