Паска, М. З.Маркович, І. І.Мартинюк, І. О.Paska, M. Z.Markovych, I. I.Martyniuk, I. O.2020-11-302020-11-302020-11-30Паска М. З. Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослин / Паска М. З., Маркович І. І., Мартинюк І. О. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Ґжицького. - 2013. - Т. 15. - № 3(57), ч. 4. - С. 95-101.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27507ukтехнологіям'ясо курятиниборошно сочевицітрави чебрецюплоди ялівцюрецептураОптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматних рослинArticle