Яшинський, ПавлоХолод, АртемПасічний, ВасильYashynskyi, PavloKholod, ArtemPasichnyi, Vasyl2023-11-142023-11-142023-10-12Яшинський П. Виробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композицій / Павло Яшинський, Артем Холод, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 236–238.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34859ukсмакові соусим’ясні хлібистабілізаціябілковожирова емульсіяflavored saucesmeat loavesstabilizationprotein-food emulsionВиробництво крафтових м’ясних хлібів з використанням смакоароматичних композиційProduction of craft meat loaves using flavor compositionsArticle