Ліщишин, ЄвгенКукліна, ТетянаLishchyshyn, YevhenKuklina, Tetiana2022-10-122022-10-122022-05-19Ліщишин Є. Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish» / Євген Ліщишин, Тетяна Кукліна // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 142-144.http://localhost:8080/handle/34606048/32972Мета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants.ukкейтерингресторанорганізаціяринокcateringrestaurantorganizationmarketПослуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»Catering services at the "Meat and fish" restaurantArticle