Максимець, ОлександраДомарецька, ОксанаMaksymets, OleksandraDomaretska, Oksana2022-12-282022-12-282022-10-06Максимець О. Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста / Олександра Максимець, Оксана Домарецька // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 178-180.http://localhost:8080/handle/34606048/33302Мета дослідження – проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання порошку та пюре ягід обліпихи в технології борош- няних кондитерських виробів, розробити нову рецептуру виробу, розширити асортимент борошняних кондитерських виробів із бі- сквітного тіста. The purpose of the study is to analyze and substantiate the feasibility the use of powder and puree of sea buckthorn berries in flour technology nannies of confectionery products, develop a new product recipe, to expand the range of flour confectionery products from bi- delicious dough.ukбісквітне тістохарчова цінністькремпюре обліпихипорошок обліпихиbiscuit doughcreamsea buckthorn pureenutritional valuesea buckthorn powderСучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тістаModern approaches to improving the nutritional value of biscuit dough productsArticle