Радзімовська, ОльгаПаска, МаріяRadzimovska, OlhaPaska, Mariya2022-10-052022-10-052021Радзімовська О. Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні / Ольга Радзімовська, Марія Паска // Молода спортивна наука України : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - Вип. 26, т. 4. - С. 71-72.http://localhost:8080/handle/34606048/32879Запропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction.otherресторанний туризмсучасний трендлокальна кухняrestaurant tourismmodern trendlocal cuisineЛокальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоніLocal cuisine as an innovative trend in the development of restaurant tourism in the regionOther