Паска МаріяТесля ОльгаPaska MariiaTeslia Olha2025-02-172025-02-172024ОК 25. Кейтеринг : програма обовязкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска Марія, Тесля Ольга. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 8 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38372Метою викладання навчальної дисципліни «Кейтерингу» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації підприємств харчування, зокрема кейтерингу, тобто виїзне обслуговування. Кейтеринговий бізнес у світі нині за значимістю дорівнює традиційному ресторанному бізнесу, поступово він стає популярним і в Україні. Основними напрямками розвитку кейтерингу є виїзне обслуговування та стаціонарне обслуговування. Ці два напрямки мають свою логістичну специфіку, а їхня подібність пов’язана з необхідністю наявності виробничої бази.otherкейтерингнавчальна програмабакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуОК 25. Кейтеринг : програма обовязкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»Other