Паска, М. З.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-112021-02-112021-02-11Паска М. З. Методологія і організація наукових досліджень : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28363Мета – викладання навчальної дисципліни є здобуття майбутніми фахівцями глибоких знань із методології і організації наукових досліджень, вибору напряму та теми наукового дослідження, організації науково-дослідної роботи для подальшого застосування її результатів у практичній діяльності.ukметодологія і організація наукових дослідженьсилабусcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”магістркафедра готельно-ресторанного бізнесуМетодологія і організація наукових досліджень : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаOther