Семко ТетянаІваніщева ОльгаSemko TetianaIvanishcheva Olha2025-01-202025-01-202024-10-24Семко Т. Дослідження можливостей використання екстракту лаванди у технології вівсяного печива / Тетяна Семко, Ольга Іваніщева // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. (24-25 жовтня 2024 р.). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 181–183.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37697otherвівсяне печивотехнологіялавандаекстрактпоказникиoatmeal biscuitstechnologylavenderextractindicatorsДослідження можливостей використання екстракту лаванди у технології вівсяного печиваStudy of the possibilities of using lavender extract in oatmeal biscuit technology